JÚN - MESIAC DETSKEJ RADOSTI

 

    Okrem toho, že jún je najočakávanejším mesiacom školského roka, deti hneď na jeho začiatku oslavujú svoj sviatok. V našom školskom klube sme sa rozhodli im vytvoriť prekvapenia počas celého júna. Všetky naše plánované aktivity sme schovali pod názov: "Mesiac detskej radosti".

    Prvou našou plánovanou akciou, presne na Deň detí, bola návšteva mestského kina. S veľkým záujmom celý školský klub sledoval emotívny film Bella a Sebastian 2.

Na nástenke mali deti krátkymi náznakmi zobrazené, čo ich počas mesiaca čaká. Jedným z odkazov bolo "príjemné ovlaženie". Pod týmto názvom sa skrýval výlet do plavárne Malina, kam sme sa vybrali postupne po niekoľkých oddeleniach.

    Ďalší týždeň sme si užili letné slnko na školskom dvore, kde mali deti možnosť vyskúšať svoje fyzické zdatnosti v športových súťažiach. Po úspešnom zdolaní štyroch stanovísk ich čakala sladká odmena.

    Ku koncu školského roka sme zistili, aké máme talentované deti. Dostali šancu prejaviť sa na vystúpení v našom "areáli zdravia", kde v jedno popoludnie oddelenie bavilo oddelenie. Deti sa bez hanby a strachu zapojili a ukázali obrovský talent, ktorý sa v nich skrýva. Predviedli sa v recitovaní, speve, tanci, hre na hudobné nástroje, dokonca aj ako skvelí kúzelníci. Ani po tomto vystúpení účinkujúce deti ani deti - divákov neminula sladká odmena, tentokrát to bolo príjemné schladenie zmrzlinou v tomto horúcom počasí.

    Veríme, že prekvapenia naše deti príjemne potešili a premenili mesiac jún na mesiac detskej radosti. Krásnymi, spoločne strávenými chvíľami sme tak ako spoločenstvo ŠKD prežili tento posledný mesiac školského roka. Všetkým deťom chceme poďakovať za celý príjemne prežitý školský rok v našom spoločenstve! Po dvojmesačnom oddychu sa vidíme v septembri. :)

 

foto...

Vaše pani vychovávateľky