Začiatok nového školského roku! J

Milí naši žiaci, vážení rodičia a priatelia,

s radostným očakávaním Vám oznamujeme, že nový školský rok 2016/2017 sa začína                      v pondelok 5. septembra 2016. Žiaci I. stupňa ZŠ sa stretávajú o 8:00 v kostole, žiaci II. stupňa ZŠ o 8:00 v triedach a študenti gymnázia o 8.00 hod. v triedach na dolnej chodbe.

Prváčikovia ZŠ:

Prváčikov budú čakať od 7:45 na školskom dvore (pri budove Školského klubu detí) triedne p. učiteľky, s ktorými spoločne odídu do kostola. Tam sa uskutoční slávnostný začiatok nového šk. roku. Všetci prváci majú objednané sady predpisových zošitov. Ostatné zošity a pomôcky prosím nakupujte až po dohode s triednou pani učiteľkou.

Školský klub detí:

Zápis do školského klubu detí bude prebiehať 5. septembra 2016 v priestoroch ŠKD od 7.30- 11.00 hod. Zápis detí 1. ročníka do ŠKD sa uskutoční v triedach po skončení úvodnej časti.

Školská jedáleň:

Prihlásiť žiaka na stravovanie v školskej jedálni je možné u triednej pani učiteľky (v prvý školský deň) alebo v kancelárii vedúcej školskej jedálne (po prvom školskom dni). Stravovanie začína od utorka 6.9. 2016. Ďalšie info k stravovaniu na www.csmalacky.sk.

Ďakujeme a všetkým želáme úspešný a radostný nástup do školy! J

Spoločenstvo SpŠ